Wijdekerkdag 2023

7 oktober 2023
10:30u
GSG Guido, Paladijnenweg 251, 3813 DH Amersfoort
Kom je ook naar de 7e Wijdekerkdag? We kijken ernaar uit iedereen weer te zien! Het thema van dit jaar is: #Samenzijnwij. Dat wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent!

Wat mag je verwachten van de dag?
We hebben leuke workshops, een gezellige lunch, fijne samenzang en veel ruimte om elkaar te ontmoeten.

In het ochtendprogramma luisteren we naar vier leden van de familie Zimmer. Marcel en Lydia zijn in het dagelijks leven fulltime met muziek bezig. Je kant ze misschien van Nederland Zingt, Opwekking of juist van de vele liederen die ze hebben geschreven voor kinderen en volwassenen. Ze wonen in Ermelo, zijn 32 jaar getrouwd en hebben drie volwassen kinderen.
Maiko (27) en Lindy (25) komen met hen mee. Ze gaan ons vertellen over hun ervaringen als gezin wanneer je kinderen uit de kast komen. Ze nemen ons mee op deze reis, hoe ze als ouders en als kinderen dit beleefd hebben, de mooie, belangrijke en soms ook moeilijke dingen die ze onderweg hebben geleerd en ondervonden. En dit alles met een paar liederen die Marcel én Lindy hierover hebben geschreven (hoe kan het ook anders). We hopen zo met elkaar een mooie, persoonlijke en afwisselende ochtend te hebben.

Aan het einde van de dag vieren we samen TafelTijd met een heerlijk dinerbuffet. De kosten voor het diner zijn 20 euro per persoon. Bij inschrijving kun je aangeven of je deelneemt aan deze maaltijd.

>> Lees meer