We gaan weer naar Opwekking!

17 - 20 mei 2024
Biddinghuizen
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
Wijdekerk is er weer bij op Opwekking! Wil je dit jaar ook bij onze groep staan? Meld je dan hier aan!

Vorig jaar stonden we voor het eerst met een Wijdekerk groep op Opwekking. We zijn dit gaan doen om een warm welkom te bieden aan LHBT+ personen die samen met ons het Pinksterfeest willen vieren. We merkten namelijk dat het best een drempel kan zijn om als LHBT+ persoon een evenement als Opwekking te bezoeken. Onze groep, een mooie mix van LHBT+ personen en allies, fungeert als veilige haven voor iedereen die even een luisterend oor zoekt of een hug kan gebruiken. Je bent welkom zoals je bent!

Ga je naar Opwekking dit jaar en vind je het leuk om met je tentje, caravan of camper bij onze groep aan te sluiten? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We hebben een grote partytent waar je droog kunt zitten, je telefoon kunt opladen en water kunt koken. Vorig jaar was er een kookteam en kon wie dat wilde mee-eten. Of dat dit jaar weer lukt is afhankelijk van de animo. Wil je mee helpen koken dan kun je dat aangeven. Lukt het een kookteam samen te stellen, dan kun je per dag aangeven of je wel of niet mee-eet. Voor ontbijt en lunch zorgt iedereen zelf. Aanschuiven in de partytent kan altijd, maar hoeft niet. Voel je vooral vrij om je tijd te besteden zoals bij jou past!

Let op: schrijf je eerst in als kampeerder op de site van Opwekking. Je krijgt dan een bevestigingsmail van Eventix, met onderaan een knop waarmee je je tickets als pdf-bestand kunt downloaden. Op de tickets staat linksboven een ticketnummer (boven de QR-code). Dit nummer hebben we nodig om je bij onze groep in te schrijven. Zorg dat je deze digitale tickets goed bewaard, want je krijgt geen toegangskaart, parkeerkaarten of polsbandjes per post meer.

Ga je als daggast naar Opwekking? Ook dan ben je van harte welkom op ons veldje om even bij te komen van alle indrukken met een kop koffie of glaasje fris. Zodra we weten waar we staan delen we dat hier.

Ja, ik sta dit jaar graag bij Wijdekerk op Opwekking

Foto's!

Zo was het vorig jaar! Wat hebben we genoten van het lekkere weer, de gezelligheid en de mooie gesprekken. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij ????

Alle berichten